Közélet

Visszavárja áldozata a szentendrei lövöldözőt

m józsef kitakart (m józsef)
m józsef kitakart (m józsef)

Szerelmi próbatétel miatt lőtt rá párjára M. József, akit szerda éjjel kaptak el a rendőrök Bonyhádon. A nő megbocsátott, sőt, közös jövőt tervez a férfival – írja a Blikk.

Féltékennyé akarta tenni élettársát, ezért napokon át kamu szerelmes sms-eket küldözgettetett telefonjára az egyik ismerősével M. József élettársa, hogy úgy tűnjön, komoly kapcsolata van egy másik férfival. A lap úgy tudja, a tragédia napján is kapott egy gyanús sms-t az asszony, a féltékeny férfinál pedig akkorra betelt a pohár. Négy lövést adott le a párjára, a nőt a combján és a hasán találta el.

Hiába a súlyos sérülés, a Blikk információi szerint M. József és meglőtt élettársa már kibékült, és biztosították egymást szerelmükről. Sőt, a nő a börtönben is rendszeresen látogatni fogja a férfit.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Terrorelhárítási Központ munkatársai május 1-jén Bonyhádon fogták el az 50 éves férfit, akit csaknem 100 rendőr keresett. M. József öt napig bujkált az erdőben, majd amikor úgy döntött, inkább feladja magát, gyalog ment Bonyhádra.

A TEK illetékese ugyanakkor a TV2 Mokka című műsorában cáfolta, hogy a gyanúsított feladta magát. Úgy fogalmazott: aprólékos felderítő munka eredményeként szervezték meg és hajtották végre a bonyhádi elfogást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik