Közélet

Csecsemőgyilkos mozdult rá Bándy Kata gyilkosára

péntek lászló (péntek lászló, )
péntek lászló (péntek lászló, )

Elképesztő történet a pécsi börtönből. Szerepel benne egy kéjgyilkos és egy saját újszülöttjét kővel agyonütő tinilány.

Van az a mondás, hogy a szerelem vak. De néha hülye is. Valami ilyesmire lehet bizonyíték az a történet, melyet a Pécsi Napilap írt meg Bándy Kata gyilkosáról. A rendőrpszichológus lányt megerőszakoló, majd megfojtó Péntek László ugyanis arat a börtönben. Mármint, ha a női szívekről van szó. Péntek, ki tudja milyen okból kifolyólag, olyannyira népszerű a hölgy elítéltek között, hogy már többen is felvették vele a kapcsolatot.

Egyik rajongója az a 18 éves pécsszabolcsi V. Mária, aki csecsemője meggyilkolása miatt állt bíróság elé. Mária tavaly augusztusban egy templom melletti sikátorban szülte meg babáját. A gyereket ezután egy kővel agyonütötte, pokrócba csavarta, zacskóba tette, majd egy pincében elrejtette.

V. Mária hétfői tárgyalásán derült ki, hogy a lány annyira rákattant Péntek Lászlóra, hogy annak unokatestvérének hazudta magát, csak azért, hogy levelezhessen és találkozhasson Bándy Kata gyilkosával. Eközben mindketten a pécsi börtönben voltak.

Hab a tortán a Pécsi Napilap további értesülése, miszerint Péntek egy másik börtönbeli rajongója korábban abból élt, hogy a pécsi sétálóutcában a járókelők arany ékszereit lopdosta el.

V. Mária szerelmének egyébként a bíró tett keresztbe: miután kiderült, hogy a lány hazudott a Péntekkel való rokonságáról, mindenféle kapcsolattartást letiltott a csecsemőgyilkosnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik