Közélet

Pénzéhsége miatt öletett volna a volt fideszes politikus

balatonfuzfoi-elfogas(960x640).jpg (tek, )
balatonfuzfoi-elfogas(960x640).jpg (tek, )

A terrorelhárítók közvetlenül a tervezett vérfürdő előtt csaptak le a felbérelt gyilkosra.

Az ügyről pénteken tartott sajtótájékoztatót a rendőrség. Eszerint a férfit, akit a gyilkossággal megbíztak, kedd délután kapták el az egyenruhások, közvetlenül azelőtt, hogy teljesíthette volna feladatát.  A tettes egy balatonfűzfői házban várta, hogy odacsalt áldozata megérkezzen. A „megrendelő” eközben a közelben várakozott. Kiderült, a férfi azért akart végezni egykori üzlettársával, hogy megszerezze a vagyonát. A bérgyilkoshoz egy ismerősén keresztül jutott el, aki egyébként a lakásán várta a fejleményeket azon a bizonyos délutánon.

A rendőrség közölte, az esettel kapcsolatosan több helyszínen tartottak szemlét, házkutatást, a lefoglalt tárgyakat, eszközöket még vizsgálják. A bíróság úgy döntött, mindhárom érintettet előzetes letartóztatásba helyezi.

A veol.hu korábban azt írta, a társaságot egy fiatalember dobta fel. Neki is szerepet osztottak a “majdnem-gyilkosságban”,  az ő feladata a „takarítás” lett volna, pontosabban a holttest – korábbi hírek szerint holttestek – feldarabolása és eltüntetése sav segítségével. Az internetes portál azt írta, bár a férfi fontolóra vette a százmilliós ajánlatot, végül mégis szólt rendőr ismerősének.

H. Tamást a veol.hu szerint  jó kapcsolatokkal rendelkező, sikeres üzletemberként ismerik a térségben, volt fideszes önkormányzati képviselőként számos helyi fejlesztési projektet vezetett, közel-keleti kapcsolatait igyekezett minél gyakrabban kamatoztatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik