Közélet

Még mindig csak keresik Páva lányának támadóját

pava-zsolt-lanya(210x140)(1).jpg (páva zsolt, pécs, )
pava-zsolt-lanya(210x140)(1).jpg (páva zsolt, pécs, )

Úgy tűnik mégsem találták meg Nyerges Zoltánt - közölte a korábban lehetséges elfogásáról cikkező pécsma.hu.

A Pécs nyugati részén található Magyarürögi út valamelyik házában bújkál Nyerges Zoltán, Páva Zsolt lányának támadója. A pecsma.hu információi szerint a környékről a TEK és a rendőrség két férfit és két nőt letartóztatott, ám a korábbi pletykákkal ellentétben nincs “túszhelyzet”.

A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi a támadót, aki egyelőre ismeretlen helyen tartózkodik – jelentette délután egy órakor a pécsma.hu. A lap korábban arról számolt be, hogy meg nem erősített információik szerint sikerült elfogni Nyergest, aki megsérült, és lehet, hogy meglőtték. “Szemtanúk szerint a Magyarürögi úton lefelé hat szirénázó rendőrautó kísér egy szintén szirénázó mentőt! Vélhetően abban van Páva Zsolt lányának támadója” – írta a lap.

Kora délelőtt a pécsma.hu és a Pécsi Stop is arról számolt be, hogy a Magyarürögi útnál látták a Páva Zsolt lányának megtámadásával gyanúsított Nyerges Zoltánt. A városi lapok információi szerint a környéken rengeteg rendőr jelent meg. A rendőrséget az egyik lakó hívta ki, miután látta bemenni a férfit az egyik házba – írta a pécsma. A Pécsi Stop helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy “a gyanúsított a házból a hegy irányába menekült, a rendőrség pedig nagy erőkkel folytatja a kutatást a térségben.”

Cikkünket folyamatosan frissítjük a legújabb információkkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik