Közélet

Összeverték Páva Zsolt lányát

rendőrség (police, )
rendőrség (police, )

Csütörtök este a pécsi Aradi vértanúk útján megtámadták Páva Zsolt 20 éves lányát, aki nem hagyta magát, ezért támadója megverte – értesült a Pécsi STOP.

„Barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog, a belvároson keresztül. Az úton egy férfi követte, próbált vele szóba elegyedni, de ez nem sikerült. Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabat, ami egy nővel történhet. Védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült. A támadó eltörte az arccsontját, az orrát, szétszaggatta a ruháit, testén számos zúzódás található. Jelenleg is kórházi ápolásra szorul” – írta Páva Zsolt, Pécs polgármestere a portálnak küldött közleményében.

Fotó: MTI / Kálmándy Ferenc

A városvezető hozzátette: a család most először és utoljára nyilatkozott a megrázó témában, „innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is”.

A Pécsi STOP információi szerint az esetről készült videofelvétel. Az ügyben megkeresték a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik későbbre ígértek tájékoztatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik