Közélet

A zárkaajtón keresztül szexelt a börtönőrével

börtön (börtön )
börtön (börtön )

A gyanú szerint a kis ablakon át szeretkezett őrével a férje meggyilkolása miatt elítélt S. Andrea.

Cellatársait sorakoztatja fel S. Andrea abban a perben, amelyben megvádolt egy börtönőrt, hogy szexelt vele, ráadásul az is megesett, hogy mindezt a cellaajtó nyitható ablakán keresztül tette.

Mint a Blikk írja, a férjgyilkosságért – nem jogerősen – életfogytiglani fegyházra ítélt 31 éves nő azt állította, hogy nem történt erőszak, beleegyezett abba, hogy a fegyőr kedvét töltse rajta. Ennek pedig némely esetben tanúi is voltak, a cellatársai. A bulvárlap úgy tudja, S. Andrea igen „extrém” légyottokról is beszámolt, például amikor a férfi a zárkaajtón lévő, körülbelül 140 centiméter magasan lévő „tátikán” keresztül tette magáévá.

A fiatalasszony a vádirat alapján 2011 szeptemberében került romantikus kapcsolatba a tiszthelyettessel: csókolóztak a könyvtárban, majd legalább 20 alkalommal szeretkeztek is; a nőt nemcsak a tátikán keresztül, hanem a könyvtár- és stúdiószobában is magáévá tette az őr. Románcuk 2012 februárjáig tartott.

A megvádolt börtönőr és társa tagad. Az őr már nem dolgozik a börtönben, a botrány kirobbanása előtt új életet kezdett külföldön. A tárgyalás május 28-án kezdődik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik