Közélet

Luxusprostikat „gyártott” a magyar bűnbanda

pezsgő (pezsgő, fürdőruha, nyár, luxus, )
pezsgő (pezsgő, fürdőruha, nyár, luxus, )

Modelleket, szépségversenyen induló lányokat vettek rá a „pályamódosításra”. A csapat ellen nem nyomoznak tovább.

A társaság 2009-ben kezdett lányokat közvetíteni afrikai, ázsiai, távol-keleti egzotikus országokba, különösen az Egyesült Arab Emírségekbe, Marokkóba, Libanonba, Seychelle-szigetekre, de az európai országoknak is kijutott a luxusörömökből.

A szervezők általában 18 és 25 év közötti modelleket, szépségversenyeken induló lányokat környékeztek meg, azzal hitegették őket, hogy férfimagazinok címlapjain szerepelhetnek majd. Persze csak akkor, ha prostituáltként dolgoznak nekik.

A két Magyarországról dolgozó férfi munkáját egy az Egyesült Arab Emírségekben élő társuk koordinálta. A nő elmondta, mire van épp igény külföldön, két cinkosa pedig ennek megfelelően válogatta ki a lányokat és szervezte meg a kijutásukat.

Az ügyfélkör szinte kizárólag a közel-keleti térség gazdag méltóságai közül került ki, a férfiak e-mailen kapott portfólióból válogattak, majd egyeztettek a kint élő nővel. Lényegében megrendelték a kiválasztott lányt, és azt is „lepapírozták”, pontosan milyen szolgáltatásra tartanak igényt.

A fiatalok kiutazásuktól kezdődően, afféle alapként napi 500 dollár vagy 500 euró körüli összeget kaptak. Ebből a szervezők 20 százalék körüli jutalékot kértek. Ám ha valaki szexuális szolgáltatást is nyújtott aznap, akkor az állandó tarifán túl további ezer dollárra is szert tehetett.

Az ügyben a nyomozást kedden befejezték a rendőrök, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyésszégnek – tudtuk meg az Országos Rendőr-főkapitányságtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik