Közélet

Többször megerőszakolta az édesanyját

A rémálom azután kezdődött, hogy a férfi odaköltözött anyja lakásába.

A férfi még tavaly karácsonykor kereste fel a nőt zagyvaszántói lakásában, és azonnal közölte vele, hogy hozzá költözik a testvérétől. Ez december 30-án meg is történt, még aznap kijelentette, hogy közösülni fog vele – írja a heol.hu.

Ittasan megfenyegette az asszonyt, hogy alaposan ellátja a baját, ha nem engedelmeskedik. Először vetkőzésre szólította fel, majd amikor a szülőanyja félelmében levetette a ruháit, a fia simogatta őt, s arra utasította, hogy kézzel elégítse ki.

“Agyonütlek, ha nem azt teszed, amit mondok!” – közölte nem sokkal később nyers hangon a férfi, aki a rettegő édesanyjával közösült. Ezt követően a fiú bezárta a lakás ajtaját, és azt mondta, elvágja a sértett torkát, ha szökni próbál.

A vádindítványban az is szerepel, hogy K. L. idén január elejétől március 19-ig – többnyire részegen – rendszeresen közösülésre és fajtalankodásra kényszerítette az anyját, akit minden alkalommal életveszélyes fenyegetéssel vett rá ezekre.

Március 19-én délután is megerőszakolta az édesanyját, több pofon kíséretében. Ezen a napon ugyanakkor a férfinak fogorvoshoz kellett mennie, a rendelőbe viszont nem vihette be a szülőjét, aki az alkalmat kihasználva a váróteremből elmenekült, és a lányától kért segítséget. Ezután értesítette a vele történtekről a Hatvani Rendőrkapitányságot is, és feljelentette a fiát.

A brutális férfit a Hatvani Járási Ügyészség gyorsított eljárással pénteken reggel állította bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik