Közélet

Nőket erőszakolt a Pest megyei rém

rablás (nemi erőszak, rablás, kés, )
rablás (nemi erőszak, rablás, kés, )

Egyik áldozatát egy csavarhúzóval többször megszúrta a combján.

A brutális fiatal két nap alatt két nőt támadott meg. Mindkét alkalommal Pest megyében csapott le. Arról, hogy pontosan hol, a rendőrség nem ad tájékoztatást. Első áldozatára egy vasúti megállónál rontott rá, hétfőn a déli órákban. A nő a vonathoz sietett, amikor a tettes elkapta, szexre akarta kényszeríteni, fenyegette. Dulakodni kezdtek, áldozata próbálta megvédeni magát, ám a férfi ekkor előrántott egy csavarhúzót és szúrt: többször, a combjába. Még ekkor sem bírt kiszemeltjével, így kétszer beleharapott.

Szerencsére éppen egy szerelvény futott be az állomásra, az erőszakos fiatal így nem tudta véghezvinni tervét. Felkapta a nő táskáját és elszaladt.

Egy nap sem telt el, ismét támadásba lendült.. Egy kerékpárúton kapta el következő áldozatát kedd reggel. Egy futó nőre esett a választása, késsel kényszerítette, hogy bemenjen vele a fák közé. Kiszemeltje nem mert ellenkezni, követte a fiatalt, aki a bokros területre érve megerőszakolta. A férfi mielőtt elmenekült, elvette a nő mobiltelefonját.

A támadót még aznap este elfogták a nyomozók a Pest megyei Csörögön. A 23 éves gyanúsított ellen egyebek mellett erőszakos közösülés miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik