Közélet

Prostituáltak tucatjait rejtegették a külvárosban

bordély (bordély)
bordély (bordély)

A lányok luxuskörülmények között éltek a XVIII. kerületi bordélyházban.

Több tucat lányt „foglalkoztattak” abban a budapesti bordélyházban, amelyet csütörtökön számoltak fel a rendőrök – mondta el a Hír24 kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kovács Viktória közölte, az itt dolgozó lányok luxuskörülmények között éltek, többségük ismerősökön keresztül, illetve hirdetés útján került kapcsolatba a gyanúsítottakkal.

A Hír24 információi szerint az ügyben érintett prostituáltak mindegyike magyar, kiskorú személy azonban nincs köztük. Úgy tudjuk, többen a bordélyházban éltek, a méretes piros lámpás házban jakuzzik és egy saját bár szolgálta a lányok, illetve a vendégek kényelmét, szórakozását.

Az egyik szoba a sok közül (police.hu)

Most azonban kénytelenek új bevételi forrás után nézni, a bordélyház üzemeltetőit ugyanis elfogták a rendőrök. Ahogy arról beszámoltunk, a háromfős társaságra terrorelhárítók csaptak le csütörtökön, a csapat tartózkodási helyén. Félő volt, hogy fegyvert tartanak maguknál, ezért vetették be a TEK-eseket is. Az épületet tucatnyi fekete ruhás vette körbe.

Rajtaütésre készülnek a TEK-esek  (police.hu)

A rendőrök a házkutatásnál fegyvereket, viperát, sokkolót és egyéb veszélyes eszközöket találtak. A gyanúsítottakat kihallgatták, kiderült, 8 éve működtetik üzletüket. A rendőrök úgy vélik, kettejüknek – a két férfinak – előzetesben a helye.

Arról, hogy a házban dolgozó prostituáltak mire számíthatnak, pontosan hányuk ellen indul, illetve indult eljárás, a szóvivő – tekintettel az ügy korai szakaszára –  egyelőre nem akart nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik