Közélet

Százezrekért adta el a magyar lányokat

prostitualt(210x140)(5).jpg (prostituált, kéjelgés, )
prostitualt(210x140)(5).jpg (prostituált, kéjelgés, )

Az emberkereskedő az értük kapott pénzből hódolt játékszenvedélyének. Hamarosan bíróság elé kell állnia, ahogy társainak is.

A két lány Bécsben kötött ki, ahol prostituáltként keresték a kenyerüket, pontosabban más kenyerét. Egy osztrák férfinak adták el őket még 2011 nyarán, aki 2500 eurót fizetett értük. A rendőrség kiderítette, az emberkereskedő egyiküket „szűkebb lakóhelyén” vásárolta meg, majd továbbadta osztrák ügyfelének.

A gyanúsított a két nő által keresett pénzből élt, ezek az összegek szerencsejáték-szenvedélyével járó kiadásait is fedezték. Többször kiutazott Bécsbe, ugyanis ő maga ellenőrizte a lányok munkáját, ha pedig Magyarországon volt, telefonon irányította őket. Bizalmasai is voltak, a két nő ugyancsak prostituáltként dolgozott.

A tetteseket a magyar és az osztrák rendőrök közösen, egy összehangolt akcióban fogták el. Összesen négy magyart  gyanúsítottak meg, ellenünk hazánkban, míg külföldi cinkosuk ellen Ausztriában folytatták le az eljárást.

A nyomozást a rendőrök befejezték, a keletkezett iratokat csütörtökön, vádemelési javaslattal megküldték a Tolna Megyei Főügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik