Közélet

Négy autót lopott, és mindet összetörte

Dunaharaszti autótolvaj (autótolvaj, rendőrség, dunaharaszti, )
Dunaharaszti autótolvaj (autótolvaj, rendőrség, dunaharaszti, )

Csak rendesen vezetni nem tudott egy Dunaharasztiban elfogott autótolvaj, akinek ugyan négy autót is sikerült ellopnia, de mindegyikkel karambolozott.

Autós, majd gyalogos üldözés után fogtak el a rendőrök Dunaharasztiban egy férfit, aki négy autót is ellopott, és mindegyiket összetörte – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Kállai Gábor elmondta, hogy a 26 éves bűntett előéletű férfi Fehérgyarmat környékén éppen a harmadik lopott autóval karambolozott, amikor arra utazók megálltak segítséget nyújtani. Az autótolvaj beugrott a segítséget felkínálók járművébe, és elhajtott a negyedik lopott autóval.

A rendőrök Alsónémediben közúti ellenőrzésen igazoltatni akarták a férfit, de ő továbbhajtott, Dunaharasztiban sikerült megállítani. A még guruló autóból kiugorva elmenekült, a jármű pedig a rendőrautónak ütközött. Néhány száz méter után a rendőrök utolérték és elfogták a férfit.

Kállai Gábor tájékoztatása szerint a járműlopások mellett közúti veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárást indíthatnak a gyanúsítottal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik