Közélet

Vizoviczkit állítólag átverték a főrendőrök

vizoviczki(960x640)(1).jpg (vizoviczki)
vizoviczki(960x640)(1).jpg (vizoviczki)

Pedig fizetett nekik rendesen.

Hangfelvételek és lefoglalt dokumentumok igazolhatják, hogy a rendőrségi vesztegetési botrányban előzetesbe helyezett főtisztek több alkalommal is megtévesztették a bűnszervezet vezetésével gyanúsított Vizoviczki Lászlót – tudta meg a Magyar Nemzet.

A rend őrei, akiket a férfi éveken át megvesztegetett állítólag hamisított bűnügyi dokumentumokkal többször is átverhették Vizoviczkit. A lap értesülései szerint ezt igazolhatják azok a telefonlehallgatási jegyzőkönyvek, amelyeket a korrupciós ügyben a Nemzeti Védelmi Szolgálat által folytatott titkos felderítés idején rögzítettek. A Magyar Nemzet úgy tudja, az azóta előzetes letartóztatásban lévő volt főtisztek a beszélgetésekben egyebek mellett arról egyeztettek, hogy milyen általuk kitalált rendőrségi ügyek hamisított irataival, illetőleg azok sikeres elhárításának meséjével igazolják rátermettségüket és lojalitásukat a vállalkozónak.

A gyanú szerint a havi fix „fizetésért” Vizoviczkit szolgáló egyenruhások előkészületben lévő, nagyszabású rendőri akciókról számoltak be a bűnszervezet vezetőjének tartott mulatótulajdonosnak, s ezekről az általuk készített, hivatalosnak tűnő jegyzőkönyveket mutatták be neki.

Amint arról már korábban beszámoltunk, az “éjszakai élet” császárának tartott vállalkozónak csaknem száz rendőr dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik