Közélet

Jobban van a félholtra vert miskolci fiú

Hétvégére talán haza is mehet a kórházból. Támadójáról kiderült, volt már hasonló esete.

Vasárnap hajnalban támadták meg a 26 éves fiút. Mint utóbb kiderült, gyakorlatilag ok nélkül. Az azóta elfogott támadója, nem tud elfogadható magyarázatot  adni, csak úgy belekötött az utcán a fiatalemberbe és úgy összeverte, hogy az életveszélyes állapotban került kórházba.

A minap.hu azt írja, hogy ma meglátogatta az áldozatot Miskolc polgármestere. Kriza Ákos szerint a fiatalember jobban van hétvégére már valószínűleg elhagyhatja a kórházat. Elmondása szerint a sérültet megviselték a történtek, lelkileg több időbe fog telni, hogy feldolgozza ezt.

Új segélyhívók Miskolcon

A városvezető arról is beszélt, hogy minden miskolci mellé nem tudnak rendőrt állítani, de azon vannak, hogy minden helyi biztonságban érezze magát.  Elmondta, hogy január végén Miskolc 5 forgalmas pontján állítanak fel segélyhívók oszlopokat, a bajba jutottak, a segítségre szorulók innen, egy gombnyomással hívhatják a hatóságokat.

Büntetett volt a támadó

Az RTL Klub közben arról adott hírt, hogy előzetes letartóztatásba helyezték a támadót. Mint kiderült, volt már hasonló esete a férfinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik