Közélet

Vádat emeltek az orgiára buzdító tanár ellen

diákok (diák, felvételi, )
diákok (diák, felvételi, )

A botrányba keveredett pedagógus állítólag igen népszerű volt a diákok körében. Gyakorta italozott is a fiatalokkal.

A kiskunhalasi gimnázium tanárának kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt kell bíróság elé állnia, megtörtént a vádemelés.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a pedagógust még tavaly februárban jelentették fel, akkor harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték. Azóta már kiengedték, a 38 éves férfi jelenleg szabadlábon van.

A tanár állítólag nagyon jóban volt tanítványaival, a Blikk információi szerint szabados szexuális beszélgetéseket folytatott velük és gyakran iszogattak is együtt. Azután terelődött a pedagógusra a figyelem, miután egyik 9. osztályos diákja megharapta egy másik tanuló nemi szervét.

A Baon.hu szerint az ügyészséghez eljuttatott dokumentumok közé került egy, a Facebookon keresztül váltott – obszcén megfogalmazásokkal teli – üzenetsorozat is, mely terhelő lehet a tanárra nézve.

Kastyák János, a tanár védője az MTI-nek elmondta: még nem ismeri a vádirat tartalmát. Ők később kapják meg a vádiratot, mert a vádlottnak és védőjének a bíróság küldi meg – tette hozzá.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik