Közélet

Kétszer támadtak a kegyetlen rablók

okol(210x140)(1).jpg (ököl, )
okol(210x140)(1).jpg (ököl, )

A férfi annyira megijedt, hogy nem merte értesíteni a rendőrséget.

Az ifjú rablópáros a napokban rontott rá egy 59 éves férfira saját, szuhogyi otthonában. Nem mondtak semmit, egyszerűen nekiestek. Olyan erővel ütötték, hogy áldozatuk eszméletét vesztette. A bűnözők ezután nyugodt szívvel kipakolták a házát, elvitték az értékeit.

A férfi időközben magához tért, támadói ekkor már nem voltak ott. Ám a tettesek alig egy óra elteltével újra lecsaptak. A lakó nem próbált ellenállni, csendben tűrte, hogy pénzét, telefonját, műszaki cikkeit és még az élelmiszereit is elvegyék.

Az áldozat félt, hogy a rablók bosszút állnak, ezért még a második “forduló” után sem merte kihívni a rendőröket.

Másnap a délelőtti órákban a sérült férfihoz elment egyik ismerőse, neki elmesélte, mit tettek vele. Látogatója a történetet hallva rögtön jelentette az esetet. A házhoz a rendőrök mellett mentősök is érkeztek. A férfi kórházba került, sérülései súlyosak voltak.

A rablókat könnyedén azonosították a nyomozók, a páros éppen Kazincbarcikáról tartott hazafelé, amikor elfogták őket. Náluk voltak a férfi értékei. A 18 éves fiú és egy évvel idősebb cinkosa azóta előzetesben ül – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik