Közélet

Milliárdos örökségre fáj a thai gyilkos foga

dollárköteg (dollárköteg)
dollárköteg (dollárköteg)

Kontinenseken átívelő bűnözői csoport dolgozhat az itthon már hatszor büntetett 38 éves férfi kezére – tudta meg a Blikk. A férfit  üzlettársa megölésével gyanúsítják, ám köze lehet egy másik férfi, bizonyos Cs. László eltűnéséhez is.

Az Európa több országában áruházláncot birtokló vállalkozó holtteste eddig nem került elő, de kísértetiesen hasonló a története a meggyilkolt üzletemberhez. Chilkó Ferenc magánnyomozó bizonyítékai szerint mindkét áldozat utoljára a gyanúsítottal volt, aki az autóikat eltűnésük után árulni kezdte és bankkártyáikat is használta.

N. Gábor gyakorlott bűnöző. Itthon okirat-hamisításokkal erőszakosan megszerzett ingatlancsalások miatt várt rá hétéves börtön, ez és nyolc elfogató parancs elől szökött, zsebében 200 millió forinttal Thaiföldre. Életét kint lapuló magyar nehézfiúk is segítették, de a jelek szerint a börtönből irányítja az itthon maradt bűntársait is, hogy megszerezze Cs. László vagyonát. A napilap internetes oldalán azt írja, a jelenleg rács mögött ülő bűnöző itthoni „katonái” segítségével a hozzátartozókra és a férfi cégének ügyvezetőjére is nyomást gyakorolhat.

Ahogy azt a Blikk megírta, Cs. László eltűnése után a nagyvállalkozó rokonai Chilkó Ferenc egykori életvédelmi nyomozót bízták meg, aki kapcsolatai révén egy éve lecsukatta már N. Gábort emberrablásért. Csak azért nem gyilkosságért, mert a holttest nem került elő.

„László két éve februárban Samoi repteréről a biztonsági kamera felvétele szerint N. Gáborral távozott, azóta nincs nyoma. A család kért fel és ügyvédjük irodájában írtam alá a megbízást, ahol László hozzátartozóin kívül két idegen is jelen volt. Köt a titoktartás, de hallottam, hogy vissza akarják vonni a megbízásomat. Csakhogy már tőlem függetlenül beindult a gépezet itt, és otthon a BRFK életvédelmi osztálya is nyomoz emberölés gyanúja miatt, így minden bűnözői tevékenységre fény derül” – magyarázza a Thaiföldön lévő Chilkó Ferenc.

A család még mindig reméli, hogy szerettük életben van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik