Közélet

Gyilkost kiáltott a pék elől menekülő tolvaj

menekulo-tolvaj(210x140)(1).jpg (menekül, szalad, aluljáró, )
menekulo-tolvaj(210x140)(1).jpg (menekül, szalad, aluljáró, )

A férfi félre akarta vezetni az egyenruhásokat. Terve nem vált be.

„Segítség, meg akar ölni!” – kiabálta a tolvaj, miközben próbált minél messzebb kerülni üldözőjétől. A férfi az éj leple alatt, hajnali 2 óra körül osont be a dunaújvárosi, Október 23-a téren lévő földszinti lakásba. Felmarkolta és vitte a tulajdonos telefonjait és laptopját, ám a kétszázezres zsákmány nem volt elég neki. Fordult egyet, gondolta, visszanéz, hátha akad még valami, amit pénzzé tehetne.

A tulajdonos közben meghallotta a motoszkálást, így megnézte, honnan ered a zaj. Amikor látta, hogy tolvajjal áll szemben, felkapott egy kést, hogy elriassza hívatlan vendégét. A nagy találkozásból kergetőzés lett, az egyébként pékként dolgozó férfi egészen a Vasmű út közepéig üldözte a loholó besurranót, ahol végül sikerült utolérnie.

A tolvaj – miközben próbált minél távolabb kerülni a nyomában lévő péktől – kitartóan kiabált, hátha félre tudja vezetni a kiérkező járőröket, hogy valójában nem is ő a rosszfiú. Végül nem úszta meg, az egyenruhások – akikkel már nem először volt dolga – előállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik