Közélet

A rendőrök csak postázták a hajléktalancipőt

cipot-kapott-a-hajlektalan(2)(960x640)(1).jpg (hajléktalan, adomány, rendőrök, kihűlés, )
cipot-kapott-a-hajlektalan(2)(960x640)(1).jpg (hajléktalan, adomány, rendőrök, kihűlés, )

Egy rejtélyes nő volt a valódi adományozó, a rendőröket kérte meg, hogy adják oda a mezítlábas férfinek.

A videó a napokban került fel a youtube-ra, a felvételen látható, ahogy a rendőrök egy dobozt adnak át egy hajléktalan férfinak a fővárosi Blaha Lujza téren, amely egy pár új cipőt rejt. A férfi azonnal felpróbálta ajándékát.

A felvételt egy fiatalember rögzítette, aki az RTL Klub kameráinak azt mondta, úgy érezte, meg kell örökítenie és megosztania a jelenetet. Később a hajléktalannal is beszéltek, aki elmesélte, sajnos már nincs meg a cipője, ellopták.

Kísértetiesen hasonló eset történt november végén News Yorkban is, Lawrence Deprimo őrmester nem tudta, hogy felveszik, miközben cipőt ajándékoz egy hajléktalan férfinak.

A rendőrségnél kedden még azt mondták, nem tudták azonosítani a két rendőrt. Szerdán viszont holnapjukon mondtak köszönetet egy ismeretlennek. Azt írják, a cipőt nem a járőröktől, egy ismeretlen hölgytől kapta a férfi. Ez a Blaha Lujza téri gyalogos aluljáró térfigyelő kameráinak felvételéből derült ki. Ahogy fogalmaznak, „ a médiában és a közösségi portálokon a rendőrség munkatársának tulajdonított gesztusért ebben az esetben nem rendőrt illetik az elismerő szavak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik