Közélet

Leütött egy nyugdíjast a kegyetlen sümegi rabló

sötét utca (utca, havazás, este, )
sötét utca (utca, havazás, este, )

A férfi, miután tarkón vágta idős áldozatát, elment inni.

A földön fekvő bácsira egy házaspár talált rá egyik este Sümegen, egy vendéglátóhely parkolójában. Kiszálltak az autóból, ekkor hallották, hogy valaki segítségért kiált. A hang az egyik kapualj felől jött, követték, így bukkantak rá a férfira, aki azt mondta, kirabolták.

A pár rájött, hogy amikor a parkoló felé haladtak, láttak egy erős testalkatú, sötét kapucnis felsőt viselő személyt villámgyorsan elfutni.

Az idős férfi a rendőröknek azt mondta, egész nap Pápán volt, majd hazatérve betért az egyik presszóba, ahol ivott pár pohár italt, és ismét felkerekedett. Állítja, több mint 70 ezer forint volt nála, és valaki láthatta, ahogy fizet a pultnál.

Miután rendezte számláját, elindult, egy sötét kapualjhoz ért, amikor egy hatalmas ütést érzett a tarkóján, amitől a földre rogyott, s már csak arra emlékezett, amint felsegítik és egy közeli vendéglátóegységbe kísérik. A szürke színű, bőrből készült pénztárcáját azonban hiába kereste kabátja zsebében, támadója elvitte.

A rendőrök az elmondottak alapján gyorsan megtalálták a tettest, a 32 éves férfit minden bevallott. Azt mondta, miután a bácsi távozott a szórakozóhelyről, követte őt. Miután megszerezte a pénzét, először hazament, majd visszatért a presszóba. Ekkor az egyenruhások már vártak rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik