Közélet

Thaiföldi gyilkosság: tagad N. Gábor bűntársa

K. Lajos György állítja, csupán látta a gyilkosságot, és nem vett részt benne.

Csupán végignézte, ahogy N. Gábor megkínozza, majd megöli R. Pétert – vallja a Thaiföldön szombaton elfogott harmadik gyanúsított, K. Lajos György. A 48 éves férfi tagadja, hogy ütött vagy szúrt volna; mint mondja, a gyilkos a szeme előtt kínozta áldozatát.

Mint a Blikk beszámolt, a thai nyomozók nem tartják kizártnak, hogy K. Lajos György sokkal többet tud a szigeten kialakult magyar ingatlanmaffiáról, így esetleg N. Gábor korábbi áldozatáról is, így a tavaly tavasszal eltűnt milliárdos üzletember, Cs. László feltételezett haláláról.

A phuketi rendőrök biztosak abban, hogy a Pantong Hillen dzsungel szélén kidobott holttest elszállításában közreműködött az őrizetbe vett gyanúsított, K. Lajos György, hiszen N. Gábor egyedül, segítség nélkül képtelen lett volna a saját kisteherautójára emelni a műanyag zsákba csomagolt élettelen testet.

Hamarosan elkezdődhet a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság bírósági tárgyalása. N. Gábor akár halálbüntetésre is számíthat, kiadatását nem kéri az ORFK.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik