Közélet

“Láttam anyut elvérezni”

A Máltán kivégzett asszony lánya beszélt a Blikknek a brutális gyilkosságról.

A 18 éves Tamara a lapnak elmesélte, hogy egy nappal a tragikus este előtt anyja szakított az élettársával és közölte, hogy különköltözik vele és a kishúgával. Mivel az asszony nyugodt volt, lánya sem aggódott. Másnap délelőtt egy kisebb vita után Laci, a gyilkos bezárkózott egy szobába Yvettel, az áldozattal. Ami ezután történt, így elevenítette fel a 38 éves nő lánya:

„Hallottam, ahogy anya könyörög: „Kérlek, ne csináld!” Kérlek, ne csináld, öt gyerekem van!” Azonnal az ajtóhoz rohantam. Ordítottam: „Nyisd ki, nyisd ki!” Rúgtam az ajtót, de nem történt semmi. Majd hallottam Laci hangját, nyögdécselt. Végül kinyitotta az ajtót, ott állt előttem véres arccal, csurom vér pólóban. Azt mondta, hogy csak te jöhetsz be. Berontottam, anya pedig ott feküdt mozdulatlanul. Laci melléfeküdt…”. Tamara szerint háromnegyed óra múlva ért ki a rendőrség.

A fiatal lány szerint a gyilkos ugyan valóban megsebezte magát is, de nem komolyan. A Blikk szerint a férfit jelenleg elmegyógyintézetben ápolják. Az ötgyermekes anyát november végén ölték meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik