Közélet

Puszta kézzel vert szét autókat egy újszászi férfi

Betort-szelvedo(210x140)(9).jpg (baleset, karambol,)
Betort-szelvedo(210x140)(9).jpg (baleset, karambol,)

A tomboló részeget végül kórházba vitték a rendőrök.

Helyszíni beszámolók szerint a 28 éves férfi erősen ittas állapotban rohant ki az újszászi kocsmából, majd dühöngeni kezdett, amely során egy partvissal megtámadott egy arra haladó személygépkocsit, majd annak vezetőjét is megütötte – tudósít a szoljon.hu.

Ezt követően egy arra haladó személyautó tükrét törte le és azzal is megrongált egy másik gépkocsit, végül pedig egy ott várakozó személyautó motorháztetejére ugrott, majd annak szélvédőjét puszta kézzel bezúzta. Ekkor az ott tartózkodók megpróbálták megfékezni a férfit, értesítették a rendőrséget és kiérkezésükig visszatartották.

A Szoljon.hu érdeklődésére Dávid Mónika, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy valóban történt egy ilyen eset. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt egy 28 éves újszászi férfit állítottak elő a Szolnoki Rendőrkapitányságra, aki december elsején a késő délutáni órákban Újszászon, a vasútállomás előtti parkolóban egy személygépkocsi motorháztetejét illetve a jármű vezetőjét is a nála lévő alumínium nyelű partvissal megütötte, majd egy közelben parkoló segédmotoros kerékpárt is felborított.

Az erősen ittas állapotban lévő férfit helyi lakosok a rendőrség kiérkezéséig visszatartották, majd a Hetényi Géza Kórházba szállították – írja a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik