Közélet

Autó elé ugrott egy gyerek

mentőautó (omsz, lélegeztető készülők)
mentőautó (omsz, lélegeztető készülők)

Halálra gázolt egy 6 éves kislányt egy kocsi Kiskunmajsán. A gyerek busz mögül lépett ki, a sofőr nem láthatta. A környékbeliek régóta tartottak ilyen tragédiától.

A kislány egy Szeged felé tartó, menetrendszerinti buszról szállt le a Kiskunmajsa határában lévő Menedékvárosnál. Át akart szaladni az úton a jármű mögött, de nem látta, hogy jön egy autó. A Suzuki nem tudott már megállni, elcsapta a gyereket.  A mentők sokáig küzdöttek a kislány életéért, de sikertelenül – adta hírül a Bács-Kiskun megyei internetes lap, a baon.hu.

A lap szerint a városból hazafelé tartó gyermeket valaki kísérte a buszon, de nem tudni, ki és hol volt a tragédia idején.

A város határától körülbelül fél kilométerre lévő megállónál egyébként nincs buszöböl, sem közvilágítás, sem, járda, sem zebra.  A környéken, az egykori szovjet laktanya épületeiben létrehozott Menedékvárosban több tucat család él. Helyiek szerint a kiépítetlen infrastruktúra miatt szinte előre látható volt, hogy előbb-utóbb baleset történik itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik