Közélet

Fogva tartotta feleségét a drogos gyáli férfi

csaladon-beluli-eroszak(960x640)(5).jpg (erőszak)
csaladon-beluli-eroszak(960x640)(5).jpg (erőszak)

A rendőrök a házkutatások alatt bezárt asszonyon kívül kábítószert, sőt, még kétes eredetű drágaköveket is találtak.

A férfi gyáli lakásukban tartotta fogva az asszonyt, többször megverte őt, és bezárta a hálószobába. A rendőrök házkutatást tartottak nála. Felmerült, hogy kábítószert is tart a lakásban. A nyomozók átkutattak mindent, nem hiába, egy fehér, kábítószer gyanús port tartalmazó tömböt, valamint egy dobozban, alufóliába csomagolt kábítószer gyanús anyagot találtak és foglaltak le, melyekről az igazságügyi szakértő később megállapította, hogy amfetamint tartalmaznak.

A gyanúsított a rendőröknek elmondta, a drog az egyik ismerőséé, csak megőrzésre volt nála a készlet. A csomag gazdája ellen körözést adtak ki, végül a napokban sikerült elfogni Budapesten.

A 27 éves török férfi otthonában is találtak kábítószer gyanús anyagot, sőt, több mint 50 darab, különböző méretű, kétes eredetű és színű drágakő is volt nála.

A gyáli férfinak személyi szabadság megsértése bűntett és más bűncselekmények miatt, míg külföldi cimborájának vissszaélés kábítószerrel bűntett gyanúja miatt kell felelnie. Mindketten rács mögött vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik