Közélet

Elütötte a kamaszt, és meg sem állt

zebra (gyalogátkelő, )
zebra (gyalogátkelő, )

A cserbenhagyót egyelőre keresik a rendőrök.

A fiatalt Sárospatakon, a Rákóczi utón gázolták el. Az autós nem adta meg az elsőbbséget a 15 éves lánynak, így a kocsi elejével nekihajtott a kamasz bal lábának. A fiatal elveszette az egyensúlyát és az aszfaltra esett. A sofőr nem foglalkozott vele, egyszerűen elhajtott a helyszínről.

A sérült lányon arra közlekedő ismeretlen nő segített. Azt mondta, nem fáj semmije, így elindult haza. Később aztán rosszul lett, mentők vitték kórházba. Kiderült, ha nem is súlyosan, de megsérült.

A rendőrség egyelőre keresi a cserbenhagyót. Kérik, hogy aki látta a kedden, 12 óra 20 perckor történt baleset, vagy információja van a sofőrről, esetleh a fekete, vagy sötétkék színű Suzuki Swift Sedanról, amelyet vezetett, tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik a cselekmény előtt láttak az adott útszakaszon ilyen típusú kocsit közlekedni.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság is cserbenhagyót keres. A végzetes baleset még vasárnap hajnalban történt íbalatonbogláron, ahol egy 36 éves férfit ütött el egy autó. Az áldozat szintén a kijelölt gyalogátkelőhelyen haladt át, amikor a kocsi elsodorta. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A gázoló a történtek után meg sem állt, gázd adott és elhajtott a helyszínről. Azóta sem találják. A rendőrség szintén  a lakosság segítségét kéri. A baleset a hajnali órákban, fél 5 és 5 óra között történt, a sofőr egy ismeretlen rendszámú és típusú, fehér autót vezetett. Kérik, aki látta a balesetet vagy a sofőrről, esetleg a kocsijáról érdemi információval rendelkezik, értesítse a hatóságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik