Közélet

Újabb gyilkosság, ezúttal Budaörsön

kés (kés, véres)
kés (kés, véres)

A férfit mellkason szúrták. Támadója feladta magát.

A két férfi hétfő reggel szólalkozott össze, a veszekedés tragédiába torkollott a budaörsi ház udvarán. A vita hevében egyikük elővett egy kést, és szúrt: a találat a 42 éves áldozat mellkasát érte. A férfi azonnal meghalt.

A gyilkos a történtek után önként jelentkezett a rendőrségen. A nyomozók őrizetbe vették, kihallgatása még tart. A helyszínen jelenleg is bűnügyi technikusok dolgoznak.

A XX. kerületben is gyilkosság történt, az 51 éves nőt vasárnap este ölték meg. A rendőrség hajnalban mindössze annyit közölt az esetről, hogy a XX. kerületi Dobos utcában találtak rá az áldozatra, egy családi ház udvarán.

A délelőtt folyamán már arról is beszámoltak, hogy azért vonultak a helyszínre, mert bejelentést kaptak, hogy két férfi között vita, majd dulakodás tört ki a szóban forgó címen. Mindkét férfit a helyszínen találták, azonban mentőt kellett hívni hozzájuk, ugyanis mindketten megsérültek.  A holttestre átvizsgálás közben bukkantak rá, a ház melléképületében. További részleteket egyelőre nem közöltek, így azt sem tudni, a két férfi felelős-e az asszony haláláért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik