Közélet

Boltosokat vertek össze és raboltak ki Dunaújvárosban

maszkos rabló (maszk, rabló, betörő, )
maszkos rabló (maszk, rabló, betörő, )

A fiatalok megkötözték áldozataikat, elvették a pénzüket, és magukra hagyták őket.

A háromfős banda csütörtök este jelent meg a dunaújvárosi telephelyen. A fiatalok fekete maszkot viseltek, így rontottak rá két férfira, akik éppen indultak volna Budapestre, hogy árut hozzanak a nagybani piacról.

A támadók nem kímélték a boltosokat, mindkettejüket megverték, majd a kezeiket gyorskötözővel hátrakötözték. A csapat több millió forintot zsákmányolt.

A boltosok háromnegyed órán át küszködtek a kötéllel, végül sikerült kiszabadítaniuk magukat. Azonnal segítséget hívtak, a helyszínre rendőrök és mentők érkeztek. Mindkét férfi kórházba került, egyikük könnyű, zúzódásos sérüléseket szenvedett, társát azonban súlyos állapotban szállították be.

Az ügyben csoportosan elkövetett rablás miatt indult eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. A rendőrség tájékoztatása szerint jelenleg valamennyi dunaújvárosi egyenruhás a három rablót keresi.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkezik, értesítse a rendőrséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik