Közélet

Az ördögöt láthatta Bencében a gyilkos mostoha

A nő a Bors szerint egy szekta tagja volt. Egyik bűntársáról pedig kiderült, hogy a saját családját is rettegésben tartotta.

Szita Bence egyik feltételezett gyilkosa, a 41 éves K. József hosszú éveken keresztül brutálisan kínozta nejét és saját gyermekeit – értesült a Blikk. Égő cigarettacsikket nyomott el alig 13 éves kisfia tenyerében, kék-zöldre verte lányait, ha nem szedték ki tányérjába a levest, de előfordult, hogy felforrósított pénzérmét akart gyermekei homlokába nyomni, ha nem engedelmeskedtek. A brutális férfit zaklatás miatt májustól eltiltották a családtól.

A P. Erikával és B. Józseffel hidegvérrel elkövetett gyilkosság után eltüntette az árulkodó nyomokat: a vérrel áztatott, sáros ruháját anyósa lakásán egy fekete zsákba rejtette. K. József azonban tagadja, hogy részt vett volna a gyilkosságban, azt állítja, „csak” a sírt ásta meg a 11 éves gyereknek. Felesége szerint csoda, hogy őt és gyerekeit eddig nem ölte meg.

P. Erikát tegnap órákon keresztül hallgatták ki a rendőrök. A 47 éves nő végül megtört és részletes beismerő vallomást tett. A Bors úgy tudja, az asszony azt mondta, magát az ördögöt látta a gyerekben. A bulvárlap szerint a nő az Együtt Imádkozó Baráti Társaság nevű vallási szektának is tagja volt.

Bence nevelőapja nem lepődött meg, amikor kiderült, hogy vallott egykori élettársa. Szerinte ez csak idő kérdése volt, és akár még cifrább dolgok is kiderülhetnek. A férfi és lánya egy pszichológussal együtt volt a Kapos TV vendége kedden.

A brutálisan meggyilkolt 11 éves kisfiút szombaton temetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik