Közélet

Megtalálták Bence holttestét

szita-bence-(210x140)(2).jpg (szita bence)
szita-bence-(210x140)(2).jpg (szita bence)

A fiút vélhetően agyonverték - írja a Sonline. A rendőrség hamarosan tájékoztat.

Megtalálták a Kaposváron eltűnt fiú holttestét. Ezt írja a Sonline.hu. A portál úgy tudja, a gyereket agyonverték.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a hírt, s 14 órakor tart sajtótájékoztatót.

A rendőrség önkéntesek bevonásával nagy erőkkel kereste a még hétfő este a kaposvári Tesco parkolója mögötti játszótérről eltűnt 11 éves felsőmocsoládi Szita Bencét.

Az önkéntesek az egyik internetes közösségi oldalon csütörtök délután megjelent felhívásra jelentkeztek, és a kaposvári Kötél önkéntes tűzoltó és életmentő egyesület irányításával átfésülték a tópartot. A keresésbe lovasok, búvárok és vízi mentők is bekapcsolódtak, remélve, hogy valami nyomra akadnak. Korábban a Kötél egyesület átvizsgálta a hipermarket melletti Malom-tó környékét is, eredménytelenül.

Arany dollár

A rendőrségnek a gyerek nevelőanyja hétfő éjszaka jelentette a fiú eltűnését. A bejelentés óta a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve folytatták a kutatómunkát.

A körülbelül 140-145 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke rövid hajú, világoskék szemű, kerek arcú fiú az eltűnésekor szürke kabátot, kék farmert és zöld fűzőjű fekete sportcipőt viselt

A Népszabadság tudósítója felkereste a fiú nevelőapját, s az alábbi párbeszéd zajlott le a két férfi között:

“Mi történhetett?” “Olyasmi, ami a legkegyetlenebb filmek íróinak a fantáziájában.” “Baleset?” “Nem. Annál súlyosabb. Pár nap múlva minden kiderül. Azt hiszem, én már tudom. De többet tényleg ne kérdezzen!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik