Közélet

Legjobb barátait gázolta halálra

rendőrautó (rendőrség, )
rendőrautó (rendőrség, )

Ketten a helyszínen meghaltak, amikor szombat éjjel egy négyfős társaságot ütött el egy fiatal Dunaegyházán. A Blikk úgy tudja, az áldozatok a gázoló legjobb barátai voltak.

Borzalmas baleset történt vasárnapra virradóan a Bács-Kiskun megyei Dunaegyházán. Egy terepjáró hatalmas sebességgel egy négyfős társaságba hajtott. Az ütközésnek akkora ereje volt, hogy ketten ötven métert repültek. Nekik esélyük sem volt a túlélésre.

Egy másik fiatal életéért egy órán át küzdöttek a mentősök, de olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a kórházban az agyhalál állapotába került. A 19 éves fiú édesanyja a Blikknek azt mondta, az orvosok szerint semmi remény a javulásra, így fel kell készülniük rá, hogy lekapcsolják a gépekről a fiatalt.

A baleset negyedik résztvevője a gázoló testvére volt. Ő a bulvárlap szerint könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

A Blikk úgy tudja, a gázoló M. Ákos és áldozatai jó barátok voltak. A tragédia előtt is együtt iszogattak kedvenc kocsmájukban. M. Ákos a többieknél valamivel korábban indult haza, mert erősen ittas volt. Egy ismerős szállította haza.

Azt, hogy később miért döntött úgy, hogy ilyen állapotban mégis volán mögé ül, nem tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik