Közélet

Lázár-baleset: szemtanúkat keres a rendőrség

lázár balesete (ingyenes, )
lázár balesete (ingyenes, )

Szemtanúk, különösen azon három ember jelentkezését várja a rendőrség, akik először értek Lázár János államtitkár szerda reggeli balesetének helyszínére, de a rendőröket már nem várták meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye szerint az M5-ös autópályán Kecskemét közelében szerda kora reggel történt halálos balesettel kapcsolatban szemtanúk jelentkezését várják, különösen azét a három emberét, akik két járművel elsőként érkeztek a helyszínre.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgáló Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek, azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a kapitányságon vagy a jól ismert segélykérő telefonszámokon.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító mikrobusz és egy személyautó az M5-ös autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 107-108-as kilométerszelvény között karambolozott szerda reggel 6 óra 40 perckor. A baleset következtében a személyautóban utazó 36 éves nő meghalt, Lázár János és a mikrobusz vezetője könnyebben sérült. A rendőrségi adatok szerint az államtitkárt szállító jármű a közlekedési szabályoknak megfelelően haladt a karambol előtt az autópályán, elé sodródott a személyautó, amely előzőleg többször is letért az útról.

Lázár János péntek reggel találkozott a tragikus balesetben elhunyt nő családjával, és mély részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik