Közélet

Halálos baleset Kecskemét határában

Betort-szelvedo(210x140)(7).jpg (baleset, karambol,)
Betort-szelvedo(210x140)(7).jpg (baleset, karambol,)

Meghalt egy férfi a 44-es úton, miután az autó amiben utazott beleszaladt az előtte haladó autóba, majd frontálisan ütközött egy kamionnal.

Halálos baleset történt szombat délután Kecskemét határában, a 44-es út 7-es és 8-as kilométere között, amikor egy személygépkocsi nekiütközött egy másik autónak, majd egy kamionnak is. A balesetben egy férfi a helyszínen meghalt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a baleset részleteiről szóló közleményében azt írta: forgalmi okokból az úton állt egy személyautó, amelybe hátulról beleszaladt egy másik kocsi. Utóbbi a karambol miatt átsodródott a szemközti sávba, és összeütközött egy Kecskemét felől érkező román kamionnal, majd az árokban állt meg.

A kocsi férfi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség az MTI-vel, pontosítva a korábbi információkat, amelyek még a sofőr haláláról szóltak; ő – bár súlyosan megsérült – túlélte a balesetet. Az álló autó sofőrje és a kamion vezetője nem sérült.

Az Útinform kora esti tájékoztatása szerint az érintett szakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik