Közélet

BKK-ellenőr cibált meg egy fiatal nőt

bkv ellenőr (bkv ellenőr, ellenőr, )
bkv ellenőr (bkv ellenőr, ellenőr, )

A karszalagos lökdöste és falhoz vágta a kiabáló utast.

Az incidens még szombaton történt, az ellenőr egy fiatal nőt bántalmazott a KÖKI Terminálnál. Az esetet egy utas telefonjával rögzítette, a felvételt a Tv2 Tények című műsorában mutatták be. A két érintett eleinte csak kiabált egymással, majd a nagydarab karszalagos taszigálni kezdte, végül pedig falnak lökte a nála jóval szerényebb méretekkel rendelkező nőt.

A hírműsornak név nélkül nyilatkozó utas azt mondta, borzasztó volt, ami történt. A nő egyébként úgy hallotta, utastársa olyan kedvezményt akart igénybe venni, amely nem vonatkozott rá, azt azonban pontosan nem tudja, miért tört ki a veszekedés köztük. A felvételt készítő utastárs beszámolója szerint több karszalagos is volt a helyszínen, de senki sem avatkozott közbe. Mint mondta, ő maga azért nem ment oda, mert félt az ellenőröktől.

A rendőrség a konkrét ügyről nem adott tájékoztatást, annyit azonban közöltek, egy ellenőr és egy utas közti esetet valóban vizsgálnak, amely az adott helyen és időpontban történt. A Budapesti Közlekedési Központ ugyancsak vizsgálódik az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik