Közélet

Focisták estek egymásnak Sárbogárdon

rendőrség (rendőrség)
rendőrség (rendőrség)

Két játékos ellen is eljárás indult.

A Sárbogárd csapata vasárnap látta vendégül az ercsi játékosokat. A játékvezető a mérkőzés 89. percében 11-est ítélt a Sárbogárd javára. A döntés nem tetszett ellenfeleiknek, az egyik ercsi játékos ekkor a bíróhoz lépett, kérdezgetni kezde, mégis miért ítélt büntetőrúgást.

Később odament kettőjükhöz egy sárbogárdi játékos is, akit az ercsi focista lefejelt. A hazai pályán játszó focistának vérezni kezdett az orra, ezt látva társai sem tudták magukat türtőztetni, dulakodás tört ki a pályán. Az egyik sárbogárdi revansot vett csapattársa bántalmazóján, és mellbe rúgta őt.

Az orrsérült focistát mentők szállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba, ahol kiderült, könnyű sérüléseket szenvedett, csak úgy, mint támadója, akinek csapattársa látta el a baját.

A rendőrök mindkét sérülést okozó játékost előállították. A „fejjel támadó” focistát súlyos testi sértés kísérlete, míg rugdosódó ellenfelét garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mindketten tagadták az ellenük felhozottakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik