Közélet

Saját fiait molesztálta éveken át

pedofil (pedofil)
pedofil (pedofil)

Az apa mindent tagad. A gyerekek részletesen beszámoltak a négy éven át tartó zaklatásukról.

A vádirat szerint a férfi négy éven keresztül, heti rendszerességgel fajtalankodott két fiával. 2007-ben elköltözött tőle az élettársa, a 9, és 7,5 éves testvérpárt az anya és ő hetenként váltva nevelték. A férfi első alkalommal részegen, az esti lefekvés után hívta ágyához a kisebbik fiát, majd fajtalankodott vele. Később – szintén ittasan – a másik fiát is fajtalanságra kényszerítette.

Ha a gyerekek ellenkeztek, apjuk gumibottal és furkósbottal verte meg őket, a mocskos játékai után pedig veréssel fenyegetőzött, hogy el ne mondják, mi történt. Négy év után, 2011 őszén bukott le.  A vádlott a bíróságon nem tett vallomást, ezért a bíró a nyomozás közben tett vallomásait olvasta fel. Ezekben sem beszélt azonban a bűncselekmény elkövetéséről. „Ezt a szörnyű bűncselekményt nem követtem el” – írta egy korábbi beadványában.

A gyerekeket korábban a nyomozási bíró hallgatta ki. A szerdai első tárgyalási napon felolvasták a fiúk vallomását, amelyben részletesen beszámoltak az apjuk által elkövetett bűncselekményről. A vádlott erre úgy reagált, hogy minden hazugság, amit a gyerekek a fajtalankodással kapcsolatban állítanak. A férfit nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik