Közélet

Rabolni is akart a domonyvölgyi gyilkos?

rendorseg(210x140)(25).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(25).jpg (rendőrség)

Egy autóst akart kifosztani Gödöllőn egy ismeretlen, néhány órával az emberölés előtt. A nyomozók vizsgálják, hogy van-e összegfüggés a két eset között.

Az érintett autóst már kihallgatták, de az nem derült ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából, hogy kaptak-e tőle használható információkat a nyomozók. Ugyanakkor továbbra is várják azoknak a jelentkezését, akik hétfőn délután 4 és este 8 óra között a 3-as út Gödöllő és Emőd közötti szakaszán közlekedtek, és láttak egy sárga Opel Corsát, amelynek vezetője száguldozott, és a többi autóst veszélyeztette.

A gyilkosság hétfőn történt a Pest megyei Domonyvölgy határában. A tettes egy 25 éves nővel végzett. A rendőrség szerda reggel hozta nyilvánosságra a férfi fantomképét és személyleírását. E szerint egy 18 és 25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfit keresnek.

A Blikk szerdán arról számolt be, hogy az elkövető a Szent István Egyetem parkolójában szemelte ki áldozatát. Egy diák szerint az Opel Corsával közlekedő nő autójába akkor szállt be a férfi, amikor az a kocsisorban várakozott. Az autó ezután nem a megszokott útvonalán haladt tovább.

A napilap arról is írt, hogy a tettes DNS-mintáját megtalálták a Miskolc közelében hagyott gépkocsiban. Emellett a megölt nő már a második kiszemelt áldozata volt a férfinak, de mivel az első sikoltozni kezdett, a támadó elmenekült.

Az M1 Híradójában és a TV2 Tények című műsorában is elhangzott, hogy az áldozat a Szent István Egyetem munkatársa volt. Az egyetem honlapjára pedig szerda este a következő közlemény került fel: “Mi, a Szent István Egyetem polgárai, megrendülten értesültünk munkatársnőnk tragikus haláláról. Emlékét kegyelettel megőrizzük”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik