Közélet

Magyar Róbert a rendőrökre mutogat

Magyar Róbert (magyar róbert, )
Magyar Róbert (magyar róbert, )

A "fekete sereg" vezetője szerint ők intézték el, hogy ügyéből maffiaügy legyen.

Magyar Róbert a “fekete sereg” nevű bűnszervezet vezetője szerint a most V. László ügyében meggyanúsított rendőrök intézték el, hogy ügyét ennyire “felfújják”, s az maffiaügy legyen. A HírTV kedd esti Riasztás című műsorában a jogerősen tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt férfi azt mondta: nem vezetője semmilyen bűnszervezetnek, arról van szó, hogy “valakinek az érdekeltségét rontotta”.

Magyar Róbert, a szegedi Csillag börtönben adott interjújában hozzátette: a belvárosi robbantásokkal is meg akarták vádolni, s ezt csak azért nem tették meg, mert annak idején épp a Sándorházi börtönben volt.

Azt állította: korábban találkozott néhányszor V. Lászlóval, de később inkább elkerülte, mert “nyílt titok volt, hogy aki ujjat húz vele azt a rendőrök ellehetetlenítik”.

Nagy Gábor, V. László ügyvédje a Riasztásban ugyanakkor azt mondta: védence nem ismeri, nem is találkozott Magyar Róberttel, és semmi köze sincs a “fekete sereghez”.

Magyar Róbert az interjúban azt állította: tőle egy hónapra félmillió forintot kértek rendőrök védelmi pénz gyanánt, ezt jelezte is az ügyészségnek, ki is hallgatták, aztán megszüntették a nyomozást.

Az interjúban Magyar Róbert úgy fogalmazott: “ártatlan vagyok”. Azt mondta: soha nem adott olyan megbízást, hogy valakit megöljenek, nem vezetője a “fekete seregnek”. Szerinte a prostitúcióról, illetve a védelmi pénzek szedéséről szóló vádakat is csak azért hozták fel, hogy maffiaügyet kreáljanak, s mint mondta: “nincs olyan tanú”, aki ezeket igazolni tudná.

Az életfogytiglani börtönbüntetését töltő férfi perújrafelvételt kér, s legrosszabb esetben a nemzetközi bíróságban bízva reméli, hogy ügyét végül “rendesen” kivizsgálják majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik