Közélet

DNS-nyomot hagyott hátra a sorozatgyilkos

prostituált (utcalány)
prostituált (utcalány)

A karcagi gyilkossághoz is köze lehet annak a férfinek, aki a gyanú szerint több prostituáltat megölt az elmúlt években.

A Blikk információi szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, hogy hány örömlánnyal végezhetett a tisztes családapa, akinek DNS nyomait állítólag kimutatták a helyszínen is.

„Nem jelent megnyugvást, ha el is fogták a tettest, nekem csak csontokat adtak oda. DNS-vizsgálattal azonosították, de nem hiszem, hogy a lányomat temettük el” – mondta a lapnak az édesanya, akinek lányát két éve gyilkolták meg a 4-es út mellett Karcagnál.

A Blikk úgy tudja, a lányt 2008 óta körözték eltűntként, és 2010-ben találtak rá a holttestére. Édesanyja azóta keresi a megnyugvást, és a bizonyítékok ellenére még mindig hisz abban, hogy lánya egyszer hazatér. A megrendült asszonyt így az sem vigasztalta, hogy talán a lány gyilkosát fogták el – aki lehet, hogy sorozatgyilkos.

Mint ismert, 2010. június 22-én Debrecennél, a 4-es út mellett egy fiatal nő holttestét fedezték fel szúrt sebekkel. A rendőrség megállapította, az áldozat prostituált volt. Napra pontosan két hónappal később, szintén a 4-es út közelében találtak rá egy másik nő holttestére, aki Karcag környékén árulta a testét egy parkolóban. A húszéves lány holtteste egy csatornából került elő. Október 9-én Lakitelek és Nyárlőrinc között találtak rá egy út menti erdőben egy 18 éves csongrádi nő holttestére, akit 5-7 nappal azelőtt ölhetett meg valaki. A holttestet igyekezett elrejteni a homokos talajban. 2012. augusztus 28-án megint lecsapott. Utolsó áldozata holttestének megtalálásától pár kilométerre, a nyárlőrinci elágazás mellett vette fel autójába Krisztinát, akit egy tőrrel megszurkált, de megölni nem tudott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik