Közélet

Melegeket kezdett ölni, mert megalázták

Késelés Budapesten (ingyenes, késelés, budapest, )
Késelés Budapesten (ingyenes, késelés, budapest, )

Gyermekkori traumák állhatnak Sz. Norbert ördögi terveinek hátterében, aki hirdetésekből szemelte ki magának áldozatait – írja a Blikk.

A fiatalembert egyetlen cél vezérelte, mégpedig az, hogy öljön. Áldozatait alaposan megválogatta. A Blikk úgy tudja, vérszomja célkeresztjébe homoszexuálisok kerülhettek.

A fiú intézetben nőtt fel, ahol számtalan megrázkódtatás érhette. Nem hiszem, hogy nekem kell bemutatni, mik folynak az ilyen helyeken, milyen megaláztatásokon kell keresztül mennie egy-egy fiatalnak. Meglehet, hogy a gyerekkori borzalmak vezették Norbit arra, hogy olyanok halálát vágyja, akik saját nemükhöz vonzódnak – mondta egy ismerőse.

A településen mindenki jól ismerte az egyébként szenvedélyes focista hírében álló, gyilkossá vált fiút.

Mindenki megdöbbenve áll az események előtt. Azt hiszem, az egész falu nevében kijelenthetem, hogy sokkoltak az események minket és alig hittük el, hogy Norbi tette ezt – mondta Gordos Attila polgármester.

Sz. Norbert egyik reggel arra ébredt, hogy aznap ölnie kell. Egy újsághirdetésben szemelte ki áldozatát, majd elutazott Debrecenbe és egy bicskával tíz szúrással végzett a számára teljesen ismeretlen emberrel. Az áldozatról a szomszédok úgy vélik, hogy gyengéd viszonyt ápolt egy férfival – olvasható a bulvárlapban.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik