Közélet

Nevelt fiát ölte meg és ásta el az orosházi rém

kes(210x140)(1).jpg (kés)
kes(210x140)(1).jpg (kés)

A férfitől mindenki rettegett, aki ismerte. A fiatal férfivel azért végzett, mert úgy érezte, kisemmizte őt. Az áldozat ugyanis anyja hagyatéki tárgyalására érkezett, kiderült, mindent ő örökölt.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra augusztus 3-án érkezett bejelentés egy 35 éves férfi eltűnéséről. Nem Orosházán élt, hivatalos ügyet intézni érkezett csupán, ám soha többet nem tért haza. Családja nem érte el, így közigazgatási eljárás indult az eltűnése miatt.

A Gyulai utcában élő szomszédok az oroscafe.hu-nak azt mondták, korábban a 35 éves fiatalember édesanyja lakott a házban, akinek élettársa volt a gyanúsított. Az asszony pár hónapja meghalt, a környéken élők úgy tudják, hogy fia épp a hagyatéki tárgyalásra érkezett haza Orosházára. Az egyik szomszédos utcában élő férfi azt mondta, hogy a fiú örökölt mindent, ezen veszhettek össze – ezt az információt a rendőrség személyiségi jogok miatt nem erősítette meg.

A gyilkossággal gyanúsított 59 éves ember nem működött együtt a nyomozókkal, a keresést sem mozdította elő. Hozzáállása csupán akkor változott meg, amikor kedden a rendőrök elmondták neki, hogy megtalálták a holttestet.

Ekkor beszélt a bűncselekmény elkövetésének részleteiről is: azt mondta, előbb vitába keveredett nevelt fiával, majd verekedni kezdtek. Végül kést rántott, és halálos sebet ejtett. A szomszédok, környékbeliek szerint a gyanúsított rendkívül agresszív volt: a környékbeli kocsmákból kitiltották, senki nem állt szóba vele. A közvetlen szomszédok féltek tőle, állandóan fenyegette őket, az egyik lakó többször is kihívta a rendőröket miatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik