Közélet

Buszok, rendőrautó és betegszállító is karambolozott

rendorseg(210x140)(25).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(25).jpg (rendőrség)

Autóbusszal ütközött egy személygépkocsi, a baleset után azonban egy másik busz a helyszínelő rendőrautóba hajtott bele.

Egy menetrendszerinti autóbusz ütközött személyautóval a 27-es számú úton, a Borsod megyei Edelény és Sajószentpéter között csütörtök reggel. A buszon utazók közül ketten könnyebben megsérültek. Az elsődleges adatok szerint a busz áttért az ellenkező oldalra, emiatt súrolta a szemben jövő gépkocsit. Nem sokkal később újabb baleset történt ugyanitt: egy figyelmetlen buszsofőr belehajtott a helyszínelők rendőrautójába.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is történt egy baleset csütörtök reggel. Egy betegszállító és egy személyautó ütközött össze a Tolcsva és Sárazsadány közötti mellékúton. A balesetben a két sofőr sérült meg, az egyik súlyosan, a másik könnyebben. A helyszínelés végéig ezt az utat is lezárták a rendőrök.

Nem sokkal később a 83-as főutat is le kellett zárni Győrszemerénél. Itt három autó ütközött össze, a balesetnek sérültjei is vannak. A Győr-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért részleteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik