Közélet

Nyakon szúrtak egy férfit egy budapesti utcasarkon

Késelés Budapesten (ingyenes, késelés, budapest, )
Késelés Budapesten (ingyenes, késelés, budapest, )

Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol pár órával később meghalt. Az elkövetőről nagyon jó személyleírása van a rendőröknek.

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy férfit, akit nyaktájékon szúrtak kedd délután Budapesten – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta: a XX. kerületi Ferenc utca és a Szent Imre herceg utca sarkán egy ismeretlen férfi egyelőre ismeretlen okból nyaktájékon szúrt egy 46 éves budapesti férfit. A mentőszolgálat az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba, ahol a férfi néhány órával később meghalt.

A nyomozó hatóságnak nagyon jó személyleírása van az elkövetőről – mondta Kovács Viktória. Egy 35 év körüli, vékony testalkatú férfit keresnek, akinek állig érő hullámos fekete haja van. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetésekor zöld színű pólót és világos nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik