Közélet

Titokzatos budapesti férfihez rohant Rezesova?

szlovák gázoló (ingyenes, )
szlovák gázoló (ingyenes, )

A rendőrök kíváncsiak, a szlovák milliomosnő titkolózik.

Fel kell fednie magyar hódolója kilétét Eva Varholíková Rezesovának – írja a Blikk. A lap információi szerint a négy halálos áldozatot követelő baleset nyomozása során a rendőrök ki akarják hallgatni azt a budapesti férfit is, akihez éjnek évadján indult a kassai milliomos.

A nő helyszínen lefoglalt mobiltelefonjának híváslistája és üzenetei is árulkodnak az illető kilétéről és kettőjük viszonyáról. Ily módon ha a nő továbbra is passzív marad, vagyis nem tesz tanúvallomást, és nem nevezi meg utazásának apropóját, akkor is megtalálják majd a rendőrök a férfit.

Rezesová ügyvédje és családja szerint az ügy szempontjából érdektelen, hogy kihez igyekezett éppen az asszony. A rendőrök azonban minden, a baleset körülményeit befolyásoló körülményt meg akarnak vizsgálni, ezért terveik szerint tanúként fogják meghallgatni a ma még eltitkolt barátot – írja a lap.

Korábban az is felvetődött, hogy vakációzni indult a milliomosnő és a barátnőihez tartott Cannes-ba, amikor nagy sebességgel belerohant egy magyar Fiat Puntóba, melynek mind a négy utasa meghalt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik