Közélet

Hidegvérű gyilkosság Hajdú-Biharban

keselo(210x140)(2).jpg (késelő, )
keselo(210x140)(2).jpg (késelő, )

A fiatal elhatározta: embert fog ölni. Már következő áldozatát is kiszemelte, amikor elkapták.

A napokban érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy egy idős embert holtan találtak egy debreceni lakásban. A férfi gyilkosság áldozata lett, így az ügyben emberölés miatt indult eljárás, akkor még ismeretlen tettes ellen.

A kegyetlen támadót sikerült 48 órán belül elfogni. A 24 éves egerlövői fiatal részletes beismerő vallomást tett, azóta előzetes letartóztatásban van.

A brutális támadó a gyilkosság reggelén döntötte el, hogy végezni akar valakivel. Hirdetés útján talált rá a későbbi áldozatra. Magához vett egy körülbelül 10 centiméter pengehosszúságú bicskát és elutazott Debrecenbe. Az idős férfival egy lakásban találkozott, ahol hidegvérrel, több késszúrással megölte. Miután végzett áldozatával, egyszerűen hazautazott.

A történtek egyáltalán nem zaklatták fel, nyugodt maradt, sőt, már a következő gyilkosságot tervezte. Újabb kiszemeltjére hasonló módszerrel bukkant rá, de őt már nem tudta megölni, a rendőrök ugyanis addigra beazonosították és elfogták.

A fiatalember ellen emberölés miatt indult eljárás. A gyilkos alapesetben 15 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, de a nyomozók vizsgálják a minősítő körülményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik