Közélet

Horror az M3-ason – Egy kamionos lehet a szemtanú

kamionsofőr (kamionsofőr, kamionos, )
kamionsofőr (kamionsofőr, kamionos, )

A sofőrnek valószínűleg érdemi információi lehetnek a tragédiáról, ezért a rendőrök felhívást tettek közzé, hogy megtalálják.

Az ismeretlen magyar kaminos a baleset idején az M3-as autópályán Hatvan felől Budapest irányába tartott, és vélhetően látta, amikor a két jármű összeütközött.

A végzetes tragédia augusztus 21-én, hajnalban történt az M3-as autópályán. Egy szlovák nő terepjárójával hátulról nekiszaladt egy kocsinak, utóbbi ütközés miatt a szalagkorlátnak csapódott, majd kigyulladt. Négyen utaztak az autóban, hárman bennégtek a járműben, negyedik társukat kórházba vitték, de két nappal később ő is meghalt.

A vétkes autós, Eva Varholíková, aki egy kassai milliárdos család tagja, nem kérte az eljárás Szlovákiába történő áthelyezését, így az ügy Magyarországon marad. A Novy Cas szlovák bulvárlap szerint a balesetet okozó sofőr – aki ittasan ült a volán mögé – mindent a magyar hatóságok döntésére akar bízni. A nő jelenleg előzetes letartóztatásban van.
A rendőrség felhívást tett közzé, hogy megtalálják az említett szemtanút. Eszerint a rejtélyes sofőr 40 év körüli, 175 centi  magas, fehér bőrű, arca hosszúkás, haja barna és rövid, fejtetőn két oldalt kopaszodik. Szakállt és bajuszt nem viselt, fején napszemüveg volt. Barna, rövid ujjú pólót és hosszú farmer nadrágot viselt.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, aki a fenti személyleírás alapján a szemtanúra ismer, jelentkezzen. Várják továbbá azok jelentkezését is, akik szintén látták a balesetet és arról érdemleges információval rendelkeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik