Közélet

Túlélhette volna a balesetet VV Lorenzo

Egy szemtanú szerint saját bukósisakja ölte meg a motorbalesetben elhunyt egykori valóságshow-szereplőt - írja a Blikk.

Nem rendes bukósisakot, hanem a manapság divatos katonai, krómozott rohamsisakot viselte Gerzsényi László (VV Lorenzo), amikor tragikus balesetet szenvedett  – írja a Blikk a mentésben részt vevő egyik férfi elmondására hivatkozva. Az ütközéskor a rohamsisak behorpadt és összenyomta a motoros koponyáját. Azaz nemhogy nem védte meg a sérültet, hanem gyakorlatilag megölte – állítja a férfi.

A bulvárlap értesülései szerint annak ellenére, hogy a szabálytalanságot a furgon vezetője követte el, Lorenzo is a megengedettnél gyorsabban haladt. Motorkerékpárjának felnijei a repülőgépek gyártásához használatos acélból készültek. Az ütközés erejétől még ez a speciális anyag is hat helyen eltört.

Mint arról beszámoltunk, a ValóVilág első szériájának kedvelt szereplője kedden délben szenvedett motorbaleset Dunavarsánynál. A férfi a balesetben vétlen volt, egy autós a STOP táblát figyelmen kívül hagyva kanyarodott elé.

Gerzsényi László két kisgyermeket hagyott maga után: kisfia két éve született, majd egy esztendővel rá világra jött a kislánya is. A család a kicsiknek még nem merte elmondani a tragédiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik