Közélet

A balesethez kiérkező mentőápolót is elütötték

mentoauto(210x140)(4).jpg (mentőautó, )
mentoauto(210x140)(4).jpg (mentőautó, )

Teljes az útzár az M5-ös autópályán Szeged felé. Az M7-esen tartálykocsit ért baleset, az M3-ason pedig felborult egy kamion.

Balesetek miatt teljes útzár az M5-ös autópályán Szeged felé. Reggel két személygépkocsi ütközött és az egyik az árokba szaladt, az utóbbi járműben ketten könnyebben megsérültek. A balesethez kiérkező mentőautónak nekirohant egy személyautó, és az ápolót elütötte, aki szintén könnyebben megsérült. A baleset miatt leállt kocsisorba egy autó beleszaladt, melyben egy ember könnyebben megsérült.

Az M7-esen történt baleset során a tartályautó sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították. A balesethez riasztották a katasztrófavédelem szakembereit is, de szerencsére nem volt sok dolguk, mivel az üzemanyagot szállító kamion tartálya nem rongálódott meg. A pótkocsis teherautó gépeket, ruhaneműt és bútort szállított, a sofőrnek és utasának nem esett baja. A műszaki mentés mintegy három órán át tartott.

Ugyancsak balesettel indult a reggel az M3-ason. A sztráda hejőkürti lehajtójánál egy kamion borult fel, a Debrecen felé vezető oldalon. A szerencsétlenségben a sofőr megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik