Közélet

Nőket erőszakoló férfi lőtte fejbe magát Budapesten

fejlövés (öngyilkos, )
fejlövés (öngyilkos, )

A járőröket megrázta az eset, pszichológusra van szükségük.

Kétrendbeli erőszakos közösülés miatt körözött férfi lőtte magát fejbe az intézkedő rendőröktől megszerzett szolgálati fegyverrel szerdán Budapesten. A 40 éves csepeli férfi egy IX. kerületi lakásban bujkált napok óta. A lakás tulajdonosa, egy mozgáskorlátozott nő hívta ki a rendőröket, mert a férfi öngyilkos akart lenni.

A helyszínre induló rendőrök balesetet szenvedtek, ezért egy másik járőrpárost rendeltek a helyszínre. A rendőrök azt mondták, a férfi egy fegyvert tartott a fejéhez, és el akarta sütni, de mivel egymás után többször is csőre töltötte, beragadt.

A járőrök el akarták tőle venni a fegyvert, de a férfi ellenállt, a szobában dulakodás alakult ki. A körözött férfi eközben megszerezte az egyik járőr fegyverét, és fejbe lőtte magát. Az ügyeletes ügyész véleménye szerint a rendőri intézkedés jogszerű volt, az orvos szakértő szerint öngyilkosság történt.

A BRFK rendkívüli haláleseti osztálya a nyomozást az Országos Rendőr-főkapitánysághoz utalta, mert az intézkedő rendőrök a BRFK állományába tartoznak. A járőröket megrázta az eset, emiatt pszichológusokat rendeltek ki hozzájuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik