Közélet

Motorosbaleset miatt torlódás az M7-esen

A többször is szabálytalanul sávot váltó motoros egy visszasorolásnál nekiütközött egy autónak. A vezető és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Balesetet szenvedett péntek este egy motoros és az utasa az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjának Baracska és Martonvásár közötti szakaszán, mindketten könnyebben megsérültek. A forgalom feltorlódott az útszakaszon – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint a motoros többször szabálytalanul váltott sávot, majd egy visszasorolásnál nekiment egy személyautónak. Az ütközés következtében a motoros és az utasa leesett a járműről, mindkettőjüket könnyű sérüléssel szállították kórházba.

Az útszakaszon rövid idő alatt feltorlódott a forgalom, s bár a rendőrök megnyitották a közlekedők előtt a külső és a szervizsávot is, kilenc kilométeres kocsisor alakult ki.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezése után lassan fogyott a kocsisor, este nyolc után is egy-két kilométeres a torlódás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik